Interesse in of vragen over

Neem dan nu contact op

Afwerkingstypes & kleuren van het Barrisol spanplafond

Spanplafonds zijn verkrijgbaar in tal van afwerkingen: mat, glanzend, satin, spiegel, daim, … Wenst u een specifieke kleur? Barrisol biedt een waaier van kleuren aan. Kortom, u vindt zeker een spanplafond dat perfect past in uw interieur.

Het kleurenpalet is sterk afhankelijk van het type spanplafond. Kiest u voor een Barrisol pvc-plafond? Dan kan u uw keuze maken uit meer dan 230 kleuren, in tal van verschillende afwerkingen.

Gaat uw voorkeur uit naar een Artolis spanplafond in polyesterdoek? Dan is de variatie in kleuren beperkter. (Door hun geweven structuur zijn de Artolisdoeken altijd mat)

De meest gekozen kleuren voor een spanplafond zijn natuurlijk vooral de vele variaties van wit tot beige. Wenst u zuiver wit, verkeerswit of gaat uw voorkeur eerder uit naar ivoor? De keuze is aan u.

Vaak wordt in bepaalde ruimtes ook bewust voor zwart gekozen. Ook de afwerking van het spanplafond bepaalt de sfeer in uw interieur. We sommen hieronder alle types voor u op die Barrisol te bieden heeft.

Ontdek hier ons gamma aan kleuren:

De matte afwerking benadert het meest die van de geschilderde plafonds, maar dan zonder voegen of barsten. Matte folies garanderen een klassenvolle en strakke uitstraling die in elk interieur past.

Glanzende folies of laqués zijn ietwat gedurfder, maar kunnen fantastische effecten creëren in uw ruimte. Wenst u in uw ruimte een bepaalde sfeer. Of wenst u een bepaald item in de kijker te zetten? Dan is dit de ideale toepassing.

Vele kleuren zijn ook te verkrijgen in een satin-afwerking. Sober met een extra touch.

De ideale toepassing, zowel voor muren als plafond, om uw interieur warm aan te kleden. Ook daimtoepassingen zijn mogelijk in de akoestische versie, met de micro-perforaties A15,A20 en A30.

Spiegelfolie combineert het reflecterende effect van de spiegel en de eigenschappen van een spanplafond. Een ideale folie om speciale effecten te creëren. Hiermee kunnen ook 3D-vormen worden gespannen. De kleurenwaaier van de spiegelfolies zijn adembenemend: zilver, goud, koper, tin, brons…

Barrisol denkt milieubewust. De folies zijn 100% recycleerbaar. Met het gamma ‘les récyclées’ gaat Barrisol nog een stap verder. Les récyclées zijn voor 50% vervaardigd uit gerecycleerde Barrisol folies. (50% pre-consumer)

Wenst u een combinatie van spiegelfolie en lak. Dat kan, dankzij het gamma metaalkleuren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×