Interesse in of vragen over

Neem dan nu contact op

Ecologie

Aandacht voor het milieu is een belangrijk aspect in het duurzaamheidsbeleid van spanplafond.be. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de leefomgeving, de mens en het milieu. Duurzaamheid wordt bekomen dankzij:

  • Uiterste beperkte impact op milieu zowel tijdens productie- als plaatsingsproces
  • Onbeperkte uitneembaar & herplaatsbaarheid van de spanplafonds
  • Lange levensduur (tot meer dan 20 jaar)
  • Onze producten zijn vrij van lood ,ftalaten, cadmium & andere schadelijke producten
  • Barrisol spanplafonds zijn 100% recycleerbaar
  • Barrisol biedt een gamma aan van gerecycleerde folies

Duurzaam en milieuvriendelijk

Spanplafonds zijn zeer duurzaam & milieuvriendelijk in vergelijking tot andere types plafondtoepassingen dit dankzij zijn unieke eigenschappen. Spanplafonds zijn extreem licht en opvouwbaar. Dankzij deze specifieke eigenschappen heeft een spanplafond weinig verpakkingsmateriaal nodig en nemen ze zeer weinig plaats in tijdens het transport. De verpakkingsmaterialen die gebruikt worden voor spanplafonds zijn bovendien allemaal 100% recycleerbaar.

Ook de eenvoud en snelheid van plaatsing draagt zijn steentje bij. Dankzij de korte plaatsingstijd dienen beperkt aantal personen ingezet worden en wordt het transport ook hier beperkt.

Barrisol® spanplafonds

Inzake duurzaamheid hebben Barrisol® spanplafonds extra voordelen ten opzichte van polyesterdoeken.

Polyesterdoeken zijn niet 100% recycleerbaar gezien deze steeds gecoat worden en dus een bi-materiaal zijn.

Barrisol® PVC folies & Alu-profielen zijn wel 100% recycleerbaar en/of gemaakt van gerecyleerde materialen. Ook snijverlies wordt gerecycleerd en verwerkt in nieuwe folies & profielen.

Dankzij de uitneembaarheid, herplaatsbaarheid & afwasbaarheid van een Barrisol® spanplafond hoeft het plafond niet vervangen te worden, indien er werken uitgevoerd worden boven het plafond. Op deze manier wordt efficiënt omgesprongen met grondstoffen en draagt een Barrisol® spanplafond verder zijn steentje.

Tot slot wordt tijdens het productieproces van de Barrisol® spanplafonds enkel gewerkt met hernieuwbare energie & wordt er noch afvalwater noch andere grote afvalstromen gecreëerd. De impact van het productieproces is dus zeer beperkt.

Interesse in onze producten of diverse diensten?

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte of een afspraak in onze showroom.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×