Interesse in of vragen over

Neem dan nu contact op

Spanplafonds in luchthavens

Luchthavens zoeken steeds naar esthetische plafond & lichtoplossingen liefst met een akoestische meerwaarde. Spanplafonds worden om deze redenen heel vaak toegepast in luchthaven terminals.

Bovendien is de plaatsing van een spanplafond helemaal niet arbeidsintensief en is de snelheid van plaatsing tegenover traditionele plafondsystemen veel kleiner. Met het PVC spanplafond-systeem blijven de technieken boven de spanplafonds ook vlot bereikbaar & toegankelijk. 

In de lucthaven dienen reizigers vaak uren te wachten op het vertrek van hun vlucht. Om deze redenen wenst de luchthaven de reizigers onder te dompelen in een belevingsomgeving. De creatieve mogelijkheden van Barrisol spanplafonds geven vele mogelijkheden voor een onvergetelijke beleving van de omgeving binnen luchthavens. Denk maar aan de toepassing & combinaties van spanplafonds met verlichting, prints, speciale 3D-vormen & spiegelfolies...

Onze spanplafond-oplossingen zijn bovendien ook combineerbaar met akoestische microperforaties. Deze akoestisch absorberende folies zijn uiterst wensbaar omdat luchthavens vaak geconfronteerd worden met een slechte akoestische nagalm ten gevolge van afwerkingsmaterialen zoals glas, beton en tegels gecombineerd in grote ruimtes. Onze akoestische producten bieden gelukkig soelaas voor dergelijke uitdagingen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×