Interesse in of vragen over

Neem dan nu contact op

Wil je je interieur nieuw leven inblazen? Overweeg dan een spanplafond als een snelle en effectieve oplossing. Bij de keuze tussen PVC of polyester, is PVC veruit de betere optie. Hier zijn enkele redenen waarom:


1.    Een PVC spanplafond is een uiterst duurzaam product met een bijzonder kleine ecologische voetafdruk. Bovendien is een PVC onbeperkt demonteerbaar en herplaatsbaar.


2.    PVC spanplafonds zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Spanplafonds in polyester bestaan uit een geweven structuur. Hierdoor kan stof en ander vuil zich nestelen in deze structuur en is een polyesterdoek dus moeilijker/niet te reinigen. PVC is ook bestand tegen vocht, waardoor het perfect is voor vochtige omgevingen zoals badkamers en zwembaden.


3.    PVC spanplafonds bieden ook een grotere esthetische waarde dan polyester. Ze worden geplaatst in een strak profiel met schaduwvoeg. Het profiel zelf is dus niet meer zichtbaar achterna, dit terwijl bij een polyesterplafond het pvc profiel na installatie steeds zichtbaar blijft. Verder zijn de PVC folies beschikbaar in een breed gamma aan kleuren en afwerkingen, waardoor je het perfecte plafond voor jouw interieur kunt vinden. 


4.    Polyesterplafond zijn beschikbaar op een breedte van maximaal 5 meter. Indien de ruimte dus grotere dan 5m x 5m is, dan dient er steeds gewerkt te worden met een scheidingsprofiel. Dit terwijl PVC plafonds niet beperkt zijn in hun breedte en door de techniek van lasnaden de folies dus onbeperkt breeds gemaakt kunnen worden.

Conclusie Als je op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke, esthetische en oplossing voor je plafond, kies dan voor PVC spanplafonds. Bij Kordekor bieden we hoogwaardige PVC spanplafonds die aan al deze criteria voldoen en die perfect zijn voor jouw interieur. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor jouw project.

Neem contact op met Kordekor om vandaag nog jouw PVC spanplafond te bestellen. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte plafond voor jouw interieur.


Vorige
Volgende
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×