Interesse in of vragen over

Neem dan nu contact op

Een bedanking van K.J uit Gent, die bijzonder tevreden is over zijn lichtplafond:

Beste,

Graag wil ik jullie bedanken voor mijn nieuwe spanplafond met egale verlichting in mijn bureau. Ik ben namelijk een zeer tevreden klant.


Laat ik beginnen met te zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat van mijn nieuwe spanplafond. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het heeft ook veel praktische voordelen. 
Om te beginnen was het plaatsen van het spanplafond zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. De installateurs waren vriendelijk hebben de ruimte ook netjes achtergelaten. Een grote pluim op hun hoed.

Het spanplafond zelf is ook van hoge kwaliteit. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook stevig en duurzaam aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit plafond jarenlang meegaat.

Wat ik vooral geweldig vind aan mijn nieuwe lichtplafond is de egale verlichting. De hoeveelheid aan licht in mijn bureau is ongelofelijk. Dankzij de egale verlichting heb nu ook geen last  meer van schaduw op mijn bureautafel. Dit zorgt ervoor dat ik me beter kan concentreren op mijn werk en veel efficiĆ«nter kan werken. Wat een vooruitgang ten opzichte van vroeger!


Maar wat ik het meest fantastische vind, is de sfeer die het spanplafond creĆ«ert in mijn bureau. Het ziet er zo strak en clean uit en het zorgt ervoor dat mijn werkruimte veel meer uitnodigend en inspirerend aanvoelt. Mijn motivatie is nu groter dan ooit om in mijn bureau aan het werk te gaan. 


Kortom, ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn van jullie werk en spanplafond. Het heeft mijn bureau omgetoverd tot een prachtige, functionele en inspirerende ruimte waar ik met veel plezier mijn werk kan doen. 
Ik ga iedereen in mijn omgeving  die op zoek is naar een verbetering in hun  werkruimte dus zeker aanraden om met jullie werken. 

Vriendelijke groeten,
P.K.
 


Vorige
Volgende
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×