Interesse in of vragen over

Neem dan nu contact op

"Ik heb altijd al veel belang gehecht aan de inrichting van mijn woning en het creëren van een gezellige en comfortabele leefomgeving. Maar sedert enige tijd had ik één groot probleem: de akoestiek in huis was verschrikkelijk slecht. Het was altijd heel rumoerig en er was constant een echo-effect, wat het niet bepaald aangenaam maakte om in huis te zijn. Ook enorm oncomfortabel en ook gênant wanneer we mensen uit nodigden bij ons thuis…

Gelukkig kwam ik op een dag in contact met spanplafond.be, een specialist op het gebied van spanplafonds en akoestiek en zij raadden mij aan om te kiezen voor een akoestisch PVC spanplafond met micro-perforaties. Ik was aanvankelijk wat sceptisch, maar na een bezoek in hun hun showroom waar ik zelf kon ervaren wat een akoestisch spanplafond teweeg kan brengen, besloot ik toch om een spanplafond te laten installeren in onze leefruimte.

En wat een verschil heeft dat gemaakt! Sinds we het akoestische spanplafond hebben geïnstalleerd, is het veel rustiger in onze living en is de slechte nagalm helemaal verdwenen. Ik kan nu eindelijk genieten van de rust en stilte in mijn eigen woning, en ik kan het iedereen aanraden die last heeft van een slechte akoestiek. Het is een investering die het meer dan waard is!"

Hebt u ook een akoestisch probleem? Wij helpen u graag verder. Contacteer ons hier.


Vorige
Volgende
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×